A. Arnold Schönberglaan 9, 1082MJ, Amsterdam O. Maandag t/m vrijdag: 10:00-21:30

Tafel reserveren? Bel ons direct : (020) 642 46 03 of vul het Reserveringsformulier in

page banner

Kookworkshop

15f89f5d56a15e08d95ae06174c4b730

Kookworkshop

Wij beschikken over een moderne en ruime kookstudio die is voorzien van alle  gemakken. KOOKWORKSHOPS (va. 10 personen) Onze workshops bestaan uit 3 gangen. Vind je het leuk om dit uit te breiden naar meerdere gangen? Of wil je koken in een ander thema? Laat het ons weten, dan stellen wij op maat een workshop samen.
ARABISCH | 3 GANGEN | WORKSHOP

€ 52.50

VOORGERECHTEN
humus | baba anoush Libanees brood | humus | baba anoush
salata | courgette Moorse salade | courgette
tabouleh cous cous | peterselie | mint | paprika | tomaat
sambousek | b’jibneh bladerdeeg | kaas
HOOFDGERECHTEN
tajine | dajaaj tajine | kip
tajine | garoef tajine | lam
NAGERECHTEN
Ka’akit looz | tean amandeltaartje | vijgen
ITALIAANS | 3 GANGEN | WORKSHOP

€ 55.00

VOORGERECHTEN
focaccia | pomodoro | formaggio | pesto focaccia | tomaat | kaas | pesto
pasta sfoglia | spinaci | Tallegio bladerdeeg | wilde spinazie | Tallegio
gamberetti | aglio | olio di olive | pepe rosso gamba | knoflook | olijfolie | rode peper
cannelloni | melanzane cannelloni | aubergine
HOOFDGERECHTEN
polpetta | salsa di pomodoro | pinoli basilica | Parmigiano gehaktballetjes | pomodori saus | pijnboompitten | basilicum | Parmezaan
Italiano spezzatino di pesce visstoof | Italiaanse stijl
penne | crema di formaggio alle erbe penne pasta | kruiden roomsaus
DESSERT
tiramisu tiramisu
SPAANS | TAPAS |WORKSHOP

€ 55.00

VOORGERECHTEN
fuet | jamon | Manchego | almendras con sal | aceitunas fuet | serrano ham | Manchego | gezouten amandelen & olijven
pan |   aioli  | cebolla | Parmezano brood | aioli | sjalot | Parmezaanse kaas
banderilla’s mini spiesjes
HOOFDGERECHTEN
tortilla | huevo | papas | cebolla tortilla | ei | aardappel | ui
pollo asado | limon | ajo kip | citroen | knoflook
gamba’s quindala garnalen | gepeperd
tomate | aceite de olive | ajo tomaten | olijfolie | knoflook
ensalada | little gem | aceite | limon salade little gem | dressing | citroen
NAGERECHTEN
crema catalana crema catalane
AZIATISCH | 3 GANGEN |WORKSHOP

€ 60.00

VOORGERECHTEN
hosomaki | kappa sushi | komkommer
hosomaki | maguro sushi | tonijnsalade
yakitori kipspiesjes | yakitori
salade komkommer spaghetti | bosui | rode peper | sesamdressing ketimun | daun bawang | cabe | wijen
HOOFDGERECHTEN
kæng th¡n groene Thai curry
phrik | kratheïym | kûng pittige | chili-knoflook | garnalen
burokkorï | oisutäsösu | nin’niku broccoli | knoflook | oestersaus
beras rijst
DESSERT
buah fruitsalade | Aziatische luchtige topping
 
FREE STYLE KOOKWORKSHOP | IDEAAL VOOR TEAMBUILDING | 3 GANGEN
voorgerecht | hoofdgerecht | nagerecht

€ 72,50

De chefs heten jullie welkom en delen bij ontvangst een glas prosecco uit. In de Kookstudio staan “marktkramen” gevuld met allerlei (h)eerlijke verse seizoensgebonden producten. Verschillende groenten, vis, vlees, aardappelen, chocolade en nog veel meer. De “marktkramen” zijn onderverdeeld in voor- hoofd- en nagerecht. Jullie worden in groepjes ingedeeld en krijgen een chef toegewezen. Ieder groepje is verantwoordelijk voor een deel van het diner. De chef van ieder groepje zal de workshop beginnen met jullie alles te vertellen over de verschillende ingrediënten aanwezig in jullie “marktkraam”. Daarna gaan jullie aan de slag. Zelfstandig, zonder recepturen en met jullie eigen creativiteit gaan jullie een deel van het diner voorbereiden. Samen brainstormen over wat je kunt maken van de aanwezige producten en welke smaak combinaties je kunt maken. Nadat jullie hebben bedacht wat jullie willen gaan koken, zal de chef jullie begeleiden in het bereiden van het gerecht(en). Jullie leren deze avond alles over snij technieken, bereidingstechniek en professionele tips & trics. De introductie en voorbereidingen nemen samen ongeveer 2 uur in beslag. Jullie bereiden deze avond een 3-gang diner gebaseerd op het seizoen aanbod Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW. Heb je interesse in een workshop op maat? Neem dan contact met ons op.

Related Foods