• Events

Avondarrangement NINE

“Op zoek naar een avondarrangement of avondprogramma voor uw groepsuitje in Amsterdam-zuid? Boek bij NINE de leukste avondactiviteiten in Amsterdam zuid… Altijd voor de scherpste prijs!”

Op zoek naar een uitje in de avond? NINE  is de perfecte uitvalsbasis voor een gezellige avond uit met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s voor een personeelsuitje, vriendenuitje, familiedag of een vrijgezellenfeest. Wij organiseren ‘s avonds bijvoorbeeld uw groepsdiner, dinerspel, themafeest, teambuilding activiteit of  Daarnaast zijn alle activiteiten ook te combineren met andere uitjes op onze website. Bekijk hieronder onze arrangementen in de avond.

  • Ik Hou van Holland Diner

Ik Hou van Holland Diner

Welkom bij Ik Hou van Holland! De oer-Hollandse dinerspel quiz! Één van onze best beoordeelde dinerspellen. De ideale avondactiviteit voor een onvergetelijk groepsuitstapje.

€ 59.50 ex btw.

  • PopQuiz Dinerspel

€ 59.50 ex btw.

Pop quiz dinerspel

Strijd tegen elkaar aan tafel tijdens het PopQuiz Dinerspel in Amsterdam zuid! Het gaat er vanavond niet om wie het meeste eet, maar het meeste weet. Gemixte groepen!

  • Moord Diner game

Moord Diner game

Op zoek naar een moordavond? Bekijk hier dan ons moordspeldiner in Amsterdam! Een hilarisch dinerspel waarin iedereen een rol zal spelen. Wie speelt er een dubbelrol?

€ 59.50 ex btw.

  • Escape Dinner Game

€ 59.50 ex btw.

Escape Dinner Game

Jullie dachten eens lekker te gaan genieten van een drie gangen diner? Dacht het niet! Werk aan de winkel! Tijdens dit dinerspel zitten jullie in een heuse Escape Room.

  • Pub Quiz Diner Game

€ 59.50 ex btw.

Pub Quiz Diner Game

Strijd tegen elkaar aan tafel tijdens het PubQuiz Dinerspel in Amsterdam zuid! Het gaat er vanavond niet om wie het meeste eet, maar het meeste weet. Gemixte groepen!

  • Jongens tegen de Meisjes

Jongens tegen de Meisjes

De ultieme battle tussen mannen en vrouwen! Bekijk hier ons hilarische ‘de jongens tegen de meisjes’ diner voor een flinke portie teambuilding. Strijd tegen elkaar aan tafel!

€ 59.50 ex btw.

  • Ranking The Stars Diner

€ 59.50 ex btw.

Ranking The Stars Diner

Lekker teambuilden tijdens dit hilarische quiz diner in Amsterdam zuid! Leer elkaar beter kennen tijdens de komische opdrachten en geniet van een diner!

© Copyright - Homepage - Welkom bij Restaurant Nine

Call Now