Bedrijfsuitje in Amsterdam bij restaurant & kookstudio NINE

Op zoek naar het ultieme bedrijfsuitje Amsterdam? Een bedrijfsuitje waar jouw collega’s nog lang over na zullen praten? Bij restaurant & Kookstudio NINE op de Zuidas in Amsterdam zijn we gespecialiseerd in het verwennen van de zakelijke gasten.

Met vele jaren ervaring hebben we inmiddels een ruim aanbod in verschillende activiteiten voor een fantastisch verzorgd bedrijfsuitje in Amsterdam. Elk bedrijfsuitje is maatwerk en op basis van de wensen van jouw bedrijf nemen we jou de hele organisatie uit handen.

Jouw bedrijfsuitje in Amsterdam

Bij restaurant & kookstudio NINE in Amsterdam is van alles mogelijk en kun je naar hartenlust combineren. Lijkt een ‘Ik hou van Holland’ of een ‘Escape dinerspel’ je wat voor jullie bedrijfsuitje? Geen probleem, NINE biedt verschillende soorten dinerspellen aan onder begeleiding van een deskundige quizmaster.

Steken jouw collega’s liever gezamenlijk de handen uit de mouwen? Maak dan een keuze uit ons ruime aanbod in kookworkshops. Zo krijgt jullie bedrijfsuitje een bijzonder culinair tintje.

Word je tijdens het bedrijfsuitje liever verwend met een geheel verzorgd diner, een groepsdiner of een walking diner? Bij NINE in Amsterdam kun je hiervoor terecht tot circa 150 personen in 1 ruimte.

Het bedrijfsuitje beginnen met een gezellige borrel en luxe hapjes? De dag afsluiten met een dansfeest met dj? Restaurant & kookstudio NINE regelt het voor je!

Klaar voor jouw bedrijfsuitje?

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje bij NINE in Amsterdam? Neem dan contact met ons op, we geven graag persoonlijk advies. Wil je weten wat een bedrijfsuitje in Amsterdam gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Bedrijfsuitje met een feestelijk en muzikaal tintje

Een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest organiseren als een project succesvol is afgerond of als de targets zijn gehaald? Of gewoon zin in ontspanning en plezier? Een bedrijfsfeest is de ideale mogelijkheid om zaken te vieren, een periode plezierig af te sluiten of om een jubileum kleur te geven.

Formeel of informeel, alles is mogelijk bij NINE. De avond start met een sprankelend glas cava en er zullen gedurende de avond diverse overheerlijke (luxe)  borrelhapjes geserveerd worden. Een DJ zorgt voor de juiste muziek waardoor iedereen in een ontspannen sfeer kan genieten van een onvergetelijke avond. Neem vandaag nog contact met ons op of loop even bij ons binnen.

Lees meer

Bedrijfsuitje met kookworkshop

Een geweldige kookworkshop in Amsterdam volgen? Dat doe je bij kookstudio Nine op de Zuidas. Nine is uniek in het aanbieden van kookworkshops waarbij je kunt kiezen uit een ruim aanbod in verschillende keukens. Kook gezellig samen met collega’s en geef jullie bedrijfsuitje een heerlijk culinair tintje.

Nine is de enige kookstudio in Amsterdam die ook een modern restaurant heeft. Na het koken in de kookstudio kan jouw groep dus plaatsnemen in het sfeervolle restaurant om de gemaakte culinaire creaties samen te nuttigen.

Lees meer

Bedrijfsuitje met walking dinner Amsterdam

Heerlijk dineren, maar zonder vaste plaatsen met meerdere gangen bestaande uit lekkere kleine gerechtjes. Een walking dinner is een diner waarbij de gasten vrij zijn om rond te lopen. Wij zorgen door middel van mooie kleine gerechtjes dat het je aan niets ontbreekt. Kies zelf je gesprekpartners tijdens deze moderne en sociale vorm van dineren. Onze walking dinners zorgen gegarandeerd voor een geslaagd bedrijfsuitje!

Lees meer

Bedrijfsuitje Amsterdam met borrel

Een gezellige borrel met kleine smaakvolle hapjes is bij uitstek de manier om te netwerken, teamspirit te vergroten of gewoon om op een aangename manier een hectische periode af te sluiten. Toe aan een ontspannen uitje, iets te vieren of gewoon ter kennismaking? De NINE borrel is uitermate geschikt voor al deze aangelegenheden, groot of klein, bij Restaurant & Kookstudio NINE is het allemaal mogelijk.

Lees meer

Bedrijfsuitje met lunch of (groeps-)diner

Restaurant & Kookstudio NINE biedt de mogelijkheid om overheerlijk te lunchen of dineren.

Groepsdiner

Bedrijfsuitje met dj

Restaurant & Kookstudio NINE biedt meer dan alleen de mogelijkheid om overheerlijk te lunchen of dineren.

Lees meer