Avondarrangement NINE

“Op zoek naar een avondarrangement of avondprogramma voor uw groepsuitje in Amsterdam-zuid? Boek bij NINE de leukste avondactiviteiten in Amsterdam zuid… Altijd voor de scherpste prijs!”

Op zoek naar een uitje in de avond? NINE  is de perfecte uitvalsbasis voor een gezellige avond uit met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s voor een personeelsuitje, vriendenuitje, familiedag of een vrijgezellenfeest. Wij organiseren ‘s avonds bijvoorbeeld uw groepsdiner, dinerspel, themafeest, teambuilding activiteit of  Daarnaast zijn alle activiteiten ook te combineren met andere uitjes op onze website. Bekijk hieronder onze arrangementen in de avond.

Ik hou van Holland

Welkom bij Ik Hou van Holland! De oer-Hollandse dinerspel quiz! Één van onze best beoordeelde dinerspellen. De ideale avondactiviteit voor een onvergetelijk groepsuitstapje.

Denkt u alles te weten over ons kleine kikkerlandje? Houdt u ook van Holland en bent u ook benieuwd naar het aantal mensen die dezelfde onderbroek vaker dan een dag gebruiken? Of hoeveel procent van het Nederlandse volk een hekel heeft aan zijn buren of een jointje opsteekt?

Meer informatie
Direct offerte

Popquiz Dinerspel

Strijd tegen elkaar aan tafel tijdens het PopQuiz Dinerspel in Amsterdam zuid! Het gaat er vanavond niet om wie het meeste eet, maar het meeste weet. Gemixte groepen!

Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Strijd tegen elkaar aan tafel en geniet van een lekker 3 gangen diner

Meer informatie
Direct offerte

Moord Diner Game

Op zoek naar een moordavond? Bekijk hier dan ons moordspeldiner in Amsterdam! Een hilarisch dinerspel waarin iedereen een rol zal spelen. Wie speelt er een dubbelrol?

Nietsvermoedend gaat uw groep lekker zitten voor een lekkere en ontspannen avond…

Even uit de dagelijkse sleur; gewoon gezellig en relaxed dineren met elkaar, niets geen poespas. Totdat het moment aanbreekt dat onze rechercheur het pand komt binnenvallen…

Meer informatie
Direct offerte

Escape Diner Game

Jullie dachten eens lekker te gaan genieten van een drie gangen diner? Dacht het niet! Werk aan de winkel! Tijdens het Escape Diner in Amsterdam zuid transformeert de ruimte waar jullie zitten in een echte Escape Room! De klok tikt door en jullie hebben de tijd om tussen 3 verschillende dinergangen door de verschillende codes te kraken en oplossingen op vraagstukken te vinden om te kunnen uitbreken.

Meer informatie
Direct offerte

De moordlunch

Bent u op zoek naar een speciale lunch? Bekijk hier onze meest ‘bloody lunch’ van dit moment: de Moordlunch!

Een moordenares eet gezellig samen met nietsvermoedende politieagenten van de ontdooide en klaargemaakte lamsbout waarmee zij haar man dodelijk heeft getroffen.

Meer informatie
Direct offerte

Jongens tegen de meisjes 

De ultieme battle tussen mannen en vrouwen! Bekijk hier ons hilarische ‘de jongens tegen de meisjes’ diner voor een flinke portie teambuilding. Strijd tegen elkaar aan tafel!

Wat een hysterisch gezellige avond zal dit gaan worden waarbij de vrouwen de strijd met de mannen aangaan in typische Man-Vrouw verschillen. Ideaal voor een bedrijfsuitje, interactief personeelsfeestje, een gecombineerd vrijgezellenfeest of gewoon leuk met de familie en vrienden voor een avondje uit in Amsterdam zuid.

Meer informatie
Direct offerte

Ranking the stars diner

Lekker teambuilden tijdens dit hilarische quiz diner in Amsterdam zuid! Leer elkaar beter kennen tijdens de komische opdrachten en geniet van een diner!

Wilt u eens een gezellige avond uit met vrienden, familie of misschien wel een origineel bedrijfsuitje organiseren? Speel dan het Ranking The Stars Diner in Amsterdam zuid om elkaar nóg beter te leren kennen!

Meer informatie
Direct offerte