De moordlunch

Bent u op zoek naar een speciale lunch? Bekijk hier onze meest ‘bloody lunch’ van dit moment: de Moordlunch! Een moordenares eet gezellig samen met nietsvermoedende politieagenten van de ontdooide en klaargemaakte lamsbout waarmee zij haar man dodelijk heeft getroffen.

Tja, moorden en eten: als vanzelf komt het bekende verhaal ‘Lamb to the slaughter’ van Roald Dahl in je op. Zo direct is het verband tussen de twee natuurlijk zelden. Toch kan Nine u op één middag van beide zaken laten ‘proeven’ door middel van een heerlijke lunch met als inzet het oplossen van een gruwelijke moord. Onder leiding van een speurneus gaat u samen met uw familie, vrienden of collega’s een moordzaak proberen op te lossen. Ieder van u krijgt tijdens deze moordlunch een duidelijk script en de juiste aankleding om de rol te spelen. Het kan de rol van uw leven worden! U helpt de rechercheur deze middag met zijn onderzoek. Het licht wordt nog eens wat extra gedimd. Wat heeft het criminele bestaan voor u in petto? Bent u de gemene, niets en niemand ontziende maffiabaas of de perfect geklede zakenman die altijd een goed alibi heeft? Of nog iemand anders? We zullen zien. We zullen huiveren. De spanning zal ondraaglijk worden… Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen. Zet alles op alles om in deze setting de onderwereld te ontmaskeren!

Voor een leuk extraatje bieden wij de mogelijkheid om vooraf wat informatie over de personen uit uw groep aan ons door te spelen. Onze begeleiders zullen hier tijdens de moordlunch op gaan inspelen.

Inclusief:

  • Professionele begeleider(s)
  • Complete lunch of high tea
  • Hilarisch moordspel
  • Privéruimte & locatiehuur
  • Boek dit uitje op uw dag en gewenst tijdstip

Reserveren:

  • Al vanaf 10 personen te boeken
  • 2.5 uur
  • Boek dit moordspel op uw gewenste dag en tijdstip!

Borrelarrangementen

Het dinerspel combineren met een borrelarrangement ? Klik hier voor de verschillende mogelijkheden

Borrelarrangementen

Speciale dieetwensen?

Geef deze vooraf aan ons door!

Doordeweeks na 19:00 uur en de weekenden gratis parkeren op de Zuidas !