Ik hou van Holland diner

Denkt u alles te weten over ons kleine kikkerlandje? Houdt u ook van Holland en bent u ook benieuwd naar het aantal mensen die dezelfde onderbroek vaker dan een dag gebruiken? Of hoeveel procent van het Nederlandse volk een hekel heeft aan zijn buren of een jointje opsteekt?

“Het leukste en het meest Hollandse dinerspel uitje van dit moment: het ideale bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam zuid! Inclusief 3 gangen diner”

Welkom bij de quiz der quizen! Onze altijd enthousiaste quizhost presenteert vanavond voor jullie de Ik Hou van Holland Diner Quiz! Een leuke showquiz vol Hollands entertainment en een compleet 3 gangen diner, uitsluitend voor uw eigen groep!

Garantie op een gezellig avondje uit

Ons Ik hou van Holland dinerspel uitje in Amsterdam zuid is een perfecte avond voor een potje teambuilden, lekker eten, lachen & gezelligheid! Leuk om te boeken als bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, vriendenuitje of familie uitje.

Wat kunt u verwachten tijdens het Ik Hou van Holland Dinerspel?

Dit spelprogramma is opgebouwd uit verschillende spelrondes, waarbij de algemene kennis, muzikaliteit en behendigheid flink op de proef wordt gesteld. Uiteraard wordt dit spel met verschillende teams gespeeld, die u eventueel ook zelf van te voren kunt doorgeven. Welk team neemt vanavond de felbegeerde prijs mee onder zijn arm of naar kantoor?

Inclusief:

  • professionele spelbegeleiding
  • 3 gangen diner (keuze: vlees, vis & vegetarisch)
  • Ik hou van Holland decoratie (waaronder voor iedereen een Ik Hou van Holland kroontje)
  • privéruimte & locatiehuur
  • prijs voor de winnaars
  • Ik hou van Holland quiz rondes tussen de diner gangen door met o.a. algemene kennis, uitbeelden, muziek, het Holland rad & de placemat bonusronde

Reserveren:

  • Vanaf 10 personen te boeken
  • 3 uur
  • Boek ons Ik hou van Holland dinerspel op uw gewenste dag en tijdstip!

Borrelarrangementen

Het dinerspel combineren met een borrelarrangement ? Klik hier voor de verschillende mogelijkheden

Borrelarrangementen

Speciale dieetwensen?

Geef deze vooraf aan ons door!

Extra persoonlijk tintje? Geef vooraf een paar eigen quizvragen door over uw collega’s, vrienden of familieleden en wij verwerken deze in de quiz.

Doordeweeks na 19:00 uur en de weekenden gratis parkeren op de Zuidas !