Het NINE Eindejaars Arrangement

 

Wanneer je een eindejaars feest gaat organiseren voor jouw organisatie, is dit vaak toch wat anders dan een doorsnee bedrijfsfeest. Het eindejaars feest, is vaak een moment waar we terugblikken op de behaalde successen van het afgelopen jaar in een ontspannen en feestelijke sfeer. Hoe leuk zou het zijn om het eindejaars feest dit jaar te organiseren op een prachtige locatie, waar alles tot in de puntjes verzorg wordt en u gegarandeerd een onvergetelijke middag / avond heeft? Bij NINE, voldoen wij aan deze wensen. Lees snel verder voor meer informatie over ons eindejaars arrangement!

Restaurant Nine bied dit jaar een exclusief Eindejaars Arrangement voor bedrijven aan! Wil jij 2019, met jouw organisatie gezellig afronden, het nieuwe jaar knallend in gaan of gewoon zin in ontspanning? Het NINE Eindejaars Arrangement is de ideale mogelijkheid om dit met groepen vanaf een grootte van 50 tot 100 personen te vieren! Formeel of informeel, alles is denkbaar bij NINE. Toegang tot ons restaurant wordt exclusief voor jouw organisatie. Het arrangement is op basis van een tijdsslot naar keuze, met een onbeperkt dranken arrangement van 4 uur, welke op verzoek verlengd kan worden. Neem deel aan een kookworkshop naar keuze, verzorgd door specialisten van NINE. Lees onderstaand meer over het NINE Eindejaars Arrangement, neem vandaag nog contact met ons op of loop even bij ons binnen.See you at NINE !

NINE Eindejaars Arrangement

Prijs Per Persoon excl. BTW
€107.25
97,50
  • Keuze Uit Kookworkshops: Arabisch - Italiaans - Spaans - Wereldkeuken - Indiaas
  • 4-uur 2 Sterren Dranken Arrangement: Frisdrank - Cava - Huiswijn - Tapbier fris -
  • Port - Sherryl Vermouth - Jonge Jenever - Oude Jenever - Coebergh - Jus d'Orange
  • De gehele locatie exclusief voor jou & Bepaal zelf de aanvangstijden
  • Mogelijkheid tot het regelen van een DJ door de boeker
  • Warm ontvangst met een luxe hapje
  • Onbeperkt Koffie & Thee
Exclusief

Over NINE

 

Restaurant Nine is een moderne eetgelegenheid, sfeervol en romantisch ingericht. Wij streven ernaar zoveel mogelijk te werken met lokale en biologische producten waardoor onze gerechten eerlijk en puur zijn. De bereiding en presentatie van onze culinaire creaties is innovatief en speels.

Maar Nine is meer dan alleen een restaurant! Wij beschikken namelijk ook over een moderne kookstudio die voor meerdere doeleinden geschikt is. Hier organiseren wij met enige regelmaat thema-kookworkshops, al dan niet bedrijfsmatig. Denk hierbij aan Italiaans, Arabisch of Spaans koken.  Tevens verzorgen wij hier een verscheidenheid aan team- en bedrijfsuitjes. Al deze bijeenkomsten zijn interactief, leerzaam en er wordt heel wat afgelachen en uiteraard overheerlijk gegeten! De ruimte van onze kookstudio is flexibel in te delen. Overdag worden hier regelmatig vergaderingen gehouden waarbij Nine dan een heerlijke lunch verzorgd. Wij beschikken over een beamer, scherm, flip-overs en uiteraard goede wifi.

Video afspelen

Contact NINE Eindejaars Arrangement

Graag tot ziens bij Restaurant & Kookstudio NINE op de Zuidas in Amsterdam.