Loading...
Kookworkshops 2018-10-11T15:16:56+00:00

Kookworkshops

Een geweldige kookworkshop in Amsterdam volgen? Dat doe je bij Nine. Nine beschikt naast het restaurantgedeelte over een geavanceerde en zeer ruime kookstudio. Er kunnen hier diverse soorten kookworkshops worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan Tapas maken of een Reis om de Wereld in 80 Smaken. Maar ook bedrijfsuitjes vinden hier geregeld plaats.

Zo heeft Nine de ‘Restaurant Workshop’ bedacht, speciaal voor bedrijfsuitjes, waarin teambuilding en relatiebeheer spelenderwijs gecombineerd worden. Het naadloos runnen van een restaurant is alleen mogelijk als de groep onderling vlekkeloos samenwerkt. Een op en top teamuitje!

Daarnaast hebben we ook nog de Teambuilding kookworkshop. Ideaal voor bedrijven omdat het laten opbloeien van sluimerende of ingedutte creativiteit en passie centraal staat! Onder het genot van een glas prosecco en aan de hand meegenomen door ervaren chef-koks wordt er een beroep gedaan op jullie kooktalent, vindingrijkheid en samenwerkingsvermogen. Een geweldig bedrijfsuitje om de onderlinge verbondenheid te versterken. Tevens zal er tijdens deze kookworkshop van alles geleerd worden over kook- en snijtechnieken en delen onze chefs vrijblijvend hun keukengeheimen met jullie.

Dan zijn er ook nog de gezellige Nine High Tea kookworkshops. Deze kunnen al dan niet aangepast worden naar gluten- en lactosevrije High Tea’s als er mensen met voedselallergieën zijn. Dit geldt overigens ook voor alle andere kookworkshops, geef van tevoren aan of er allergieën zijn, dan passen wij het geheel daarop aan.
Nieuwsgierig naar één deze workshop of ideeën voor een ander concept? Neem dan contact met ons op of loop even binnen.

High tea workshop

Geen behoefte aan voor-, hoofd- en nagerechten? Dan heeft Nine ook nog de mogelijkheid om een High Tea kookworkshop te houden. Een variatie aan hartige en zoete gerechtjes die worden geserveerd bij dampend hete thee. Van komkommer sandwiches tot aan scones, er is voor ieder wat wils. Deze kookworkshop kan al dan niet aangepast worden naar gluten- en lactosevrij als er mensen met voedselallergieën zijn.

Boek eens een andere kookworkshop dan anders als teamuitje, probeer de Nine High Tea kookworkshop en laat je verrassen door de diversiteit aan gerechtjes en eindeloze smaken thee.

10- 110 PERSONEN, 4 UUR,  € 44,50 PP

Wereldkeuken kookworkshop

Ooit al eens in India geweest? Of in Brazilië, Turkije, Zuid-Afrika? Tijdens onze Wereldse kookworkshop nemen we je mee op een culinaire reis over de gehele wereld. Je smaakpapillen zullen geprikkeld worden door frisse Tzatziki uit Griekenland en uitgedaagd worden door pittige curry uit India. Of het nu zoet, zout, fris of juist kruidig is, alle wereldsmaken komen in deze kookworkshop aan bod.

Een geweldig bedrijfsuitje als je kennis wilt maken met de nog onbekende en spannende smaken die de wereldkeuken te bieden heeft. Ga aan de slag met elkaar, creëer de heerlijkste gerechten en waan je voor eventjes op een ander continent.

 10- 110 PERSONEN, 4UUR,  € 64,50 PP

ARABISCHE KEUKEN KOOKWORKSHOP

Van kikkererwten tot za’atar, de Arabische keuken is veelzijdig en puur. Karakteriserend voor deze keuken is het gebruik van linzen, rijst, kikkererwten, yoghurt, aubergines en citroen. Tijdens deze kookworkshop maak je vooral ook kennis met de vele specerijen die deze keuken rijk is. En afgestreken theelepels gebruiken? Nee hoor, eetlepels worden hier ingezet om smaak toe te voegen aan overheerlijke gerechten zoals hummus, harira soep, tajine, baklava, bulghur of falafel. Hoe meer smaak hoe beter!

De Arabische kookworkshop staat garant voor een ware smaakexplosie. Waan je in een culinaire oase van 1001 smaken. Ideaal als teamuitje waarbij men nog niet zo bekend is met deze fantastische keuken, om zo gezamenlijk nieuwe smaken en kooktechnieken te gaan ontdekken.

10- 110 PERSONEN, 4 UUR, € 57,50

ITALIAANSE KEUKEN KOOKWORKSHOP

Zeggen de woorden aperitivo, antipasto, primo en secondo je iets? Tijdens onze authentieke Italiaanse kookworkshop komen ze allemaal aan bod. Duidelijk zal worden dat deze ongecompliceerde en op verse producten gebaseerde keuken niet alleen uit pizza, pasta en ijs bestaat, maar dat vooral ook vis, vlees en groenten een grote rol spelen.

Met z’n allen de handen uit de mouwen steken tijdens een gezellig bedrijfsuitje? Daarvoor is de Italiaanse keuken kookworkshop bijzonder geschikt. Niets is zo bevredigend als genieten van gezamenlijk bereide gerechten die gemaakt zijn van pure seizoensgebonden producten.

10- 110 PERSONEN, 4 UUR, € 59,50 PP

TAPAS KOOKWORKSHOP

De ultieme kookworkshop voor de liefhebber van kleine hapjes met sublieme smaken.

Er zijn wel honderden soorten tapas, die sterk per regio verschillen, maar Tortilla de patatas, Pinchos, Aioli, Albondigas, Calamares en Patatas bravas zijn toch wel de meest bekende.  Al deze overheerlijke en typisch Spaanse gerechten zullen aan bod komen in deze gezellige kookworkshop.

Maak met z’n allen smaakvolle gerechtjes tijdens dit ongedwongen teamuitje en leer dat je niet bang hoeft te zijn voor beetje knoflook! Creatief bezig zijn, gezelligheid, genieten en lachen zijn de hoofdingrediënten voor deze kookworkshop.

10- 110 PERSONEN, 4 UUR, € 59,50 PP

INDIASE KOOKWORKSHOP

Klaar om alle geur- en smaakpapillen op scherp te zetten? Tijdens de kookworkshop voor de Indiase keuken maken we gebruik van de grote verscheidenheid aan kruiden die deze keuken rijk is. Op ontdekkingstocht door deze authentieke regio leer je om  zelf kruiden- en specerijencombinaties te maken, zodat je ook thuis de lekkerste gerechten op tafel kan toveren.

Op een ontspannen manier gezamenlijk deze prachtige gerechten bereiden en aansluitend onder het genot van een glas overheerlijke wijn de smaakexplosies ervaren, wat wil je nog meer?

10- 110 PERSONEN, 4 UUR, € 64,50

KLASSIEKE FRANSE KOOKWORKSHOP

Quiche Lorraine, Escargots, Chateaubriand, Coq au Vin, het klinkt niet alleen fraai, het is ook nog eens tongstrelend. De Klassieke Franse Kookworkshop is er één van hoog niveau. De Franse keuken is zeer divers, smaakvol en chique.

Tijdens deze kookworkshop zal een 3 gangen diner worden opgemaakt en zullen de deelnemers in de keuken leren hoe de Franse gerechten bereid moeten worden en in het restaurant wordt geleerd hoe de tafel dient te worden opgemaakt. Een culinair hoogstandje als bedrijfsuitje, wie wil dat nou niet?

10- 110 PERSONEN, 4 UUR, € 72,50 PP

NINE – TEAMBUILDING KOOKWORKSHOP

Een unieke kans om de creativiteit weer volop aan te wakkeren: de Freestyle Kookworkshop bij restaurant Nine, waarbij een beroep wordt gedaan op jullie kooktalent, vindingrijkheid en samenwerkingsvermogen. Het ideale bedrijfsuitje om de teamspirit naar een hoger level te tillen.

Onder het genot van een glas prosecco worden jullie naar de Kookstudio geleid alwaar verschillende ‘marktkramen’ zijn opgezet met de heerlijkste verse, lokalen en seizoensgebonden producten. De ‘marktkramen’ zijn onderverdeeld in voor-, hoofd- en nagerecht en vormen samen het teambuildings-diner van die avond.

10- 4O PERSONEN, 4 UUR, € 79, 50 PP

RESTAURANT WORKSHOP

Nine biedt een uniek concept waarin teambuilding en relatiebeheer gecombineerd worden; de Restaurant Workshop. Tijdens deze workshop is het gehele team verantwoordelijk voor het draaien van een volledig operationeel restaurant. Van voorbereiding tot ontvangst, van het schenken van het aperitief tot het koken en uitserveren van de gerechten: voor één avond is Nine UW restaurant. Deze unieke kookworkshop wordt uiteraard begeleid door onze deskundige chefs en gérants.

10- 4O PERSONEN, 4 UUR, € 100 PP