INDIASE KOOKWORKSHOP

Klaar om alle geur- en smaakpapillen op scherp te zetten? Tijdens de kookworkshop voor de Indiase keuken maken we gebruik van een groot aantal kruiden en specerijen. Laat de Indiase kruiden en specerijen je geur en smaakpapillen op scherp zetten! Tijdens de kookworkshop voor de Indiase keuken maken we gebruik van een groot aantal kruiden en specerijen Verder ontdek je de geheimen van de authentieke Indiase keuken. Je leert om zelf kruiden- en specerijencombinaties te maken zodat je thuis heerlijk de lekkerste gerechten op tafel kunt toveren.

Daarna samen heerlijk aan tafel genieten van de prachtige gerechten !

DE GERECHTEN DIE JULLIE ALLEMAAL OP TAFEL GAAN TOVEREN ZIJN:

  • Kusum lal- Kruidige soep met tomaat, spinazie en linzen
  • Mutton tikka – Lamskebab
  • Naan – Indiaas brood
  • Raita – Saus met komkommer, tomaat en mint
  • Shany Murgh Korma – Kip met amandelen, rozijnen, saffraan en kaneel
  • Sooay Ka Pulao  – Basmati pilaf met dille en kardamom
  • Kheer – Rijstpudding met noten en saffraan
Direct offerte

Borrelarrangementen:

De workshop combineren met een borrelarrangement ? Klik hier voor de verschillende mogelijkheden

Borrelarrangementen

EXTRA

  • Ontvangst met cava
  • Gepersonaliseerd schort
  • Smartphone food fotografie