TEAMBUILDING

Een unieke kans om de creativiteit weer volop aan te wakkeren: de teambuilding workshop bij restaurant Nine, waarbij een beroep wordt gedaan op jullie kooktalent, vindingrijkheid en samenwerkingsvermogen. Het ideale bedrijfsuitje om de teamspirit naar een hoger level te tillen.

Onder het genot van een glas cava worden jullie naar de Kookstudio geleid alwaar verschillende ‘marktkramen’ zijn opgezet met de heerlijkste verse, lokalen en seizoensgebonden producten. De ‘marktkramen’ zijn onderverdeeld in voor-, hoofd- en nagerecht en vormen samen het teambuildings-diner van die avond.

Jullie worden in groepen ingedeeld en zullen aan de hand worden meegenomen door een ervaren chef-kok. Elke groep is verantwoordelijk voor een onderdeel van het diner. De chefs zullen jullie alles vertellen over de producten van jullie ‘marktkraam’ en demonstreren verschillende snij- en kooktechnieken.

Dan wordt het tijd om te gaan koken! Nu wordt er een appèl gedaan op jullie creativiteit,  vermogen tot samenwerken en/of inspireren en flexibiliteit. Zelfstandig gaan de groepen aan de slag met hun diner-gang en zullen na de nodige brainstormsessies met overheerlijke ideeën komen. Onder begeleiding van de chef zal dit dan worden bereid.

De introductie en voorbereidingen nemen zo ongeveer 2 uur in beslag. Gezamenlijk wordt er dus een 3-gangen diner klaargemaakt met de aanwezige producten uit de verschillende ‘marktkramen’. Een geweldig bedrijfsuitje om de onderlinge verbondenheid te versterken.

Direct offerte