WORKSHOP VEGAN FOOD Dutch

We gebruiken spannende gefermenteerde bereidingen, want veganisten halen hun probiotica uit dingen als kimchi, zuurkool, kombucha en plantaardige yoghurt. We verwerken veel noten en peulvruchten, want hier zit de o zo nodige proteïne in. We koken met  zaden en pitten, vanwege het hoge gehalte aan mineralen. We serveren bamboe en cassave, hierin zit keratine, een bouwstof voor botten, haar en nagels die men normaal gesproken alleen uit vlees kan halen. We bereiden onbewerkte granen en suikers, vanwege het gehalte aan calorieën.

Tijdens de workshop bereiden we de volgende gerechten:

  • Geroosterde en geglaceerde wortels met dukkah en parelgort
  • Gepofte aubergine met hummus en lavas
  • Boekweit bowl met komijn en kimchi
  • Cassave frietjes met vegan mayo
  • Tandoori gekruide tofu spiesjes
  • “Kebab” van seitan
  • Sajoer Lodeh (boontjes met tempeh, kokos en bamboescheuten)
  • Super makkelijke vegan pannenkoeken met chiazaad pudding.
Direct offerte

Borrelarrangementen:

De workshop combineren met een borrelarrangement ? Klik hier voor de verschillende mogelijkheden

Borrelarrangementen

WORKSHOP VEGAN FOOD English

We will use exciting fermented preparations because vegans take their probiotics from things like kimchi, sauerkraut, kombucha and plant-based yoghurt.
We will involve nuts, pulses and beans, they contain the o so sought after proteins
We will cook with seeds and pits, as they have a high content of minerals.
We serve bamboo and cassava root, they contain keratin, a substance which builds and strengthens bones, nails and hair and is usually the only derivative from meat. We prepare unrefined grains and sugars, because of the high content in calories. And we dish out meat substitutes, like tempeh, seitan and tofu. How do you turn it into something nice?

During this workshop we prepare the following dishes:

  • Roast and glazed carrots with dukkah and pearl barley
  • Roast eggplant with hummus and lavas
  • Buckwheat bowl with cumin and kimchi
  • Cassava fries with vegan mayo
  • Tandoori spiced tofu skewers
  • Seitan “Kebab”
  • Sajoer Lodeh (string beans with tempeh, coconut and bamboo shoots)
  • -Super easy vegan pancakes with a chia seed pudding. 
Direct offer

Drink arrangement:

Combine the workshop with a drink arrangement? Click here for the different options

drink arrangement

EXTRA

  • Ontvangst met cava
  • Gepersonaliseerd schort
  • Smartphone food fotografie