WORKSHOP STREETFOOD Dutch
Laat tijdens deze workshop je zinnen prikkelen door:
- Tempeh Saté Gao Bao (gestoomd broodje met de welbekende knapperige vleesvervanger en pittige Indonesische saus)
- Verse thaise spring rolls met garnaal, koriander, munt, rijstnoedels, tomaat en komkommer
- Soba Ramen (bouillon van geschroeide tomaat, gember en ui, boekweit noedels, gepocheerd ei)
- Gevulde avocado met rivierkreeftjes.
- Gordita’s con pollo cacao mole (zachte taco met kip in cacao/tomatensaus)
- Cheesesteak sandwich
- Reuben sandwich (zuurkool en lamspastrami)
- Churro’s met salted caramel saus (Mexicaanse stijl zoet gefrituurd deeg)
Borrelarrangementen:
De workshop combineren met een borrelarrangement ? Klik hier voor de verschillende mogelijkheden
WORKSHOP STREETFOOD English
During this workshop, let your senses be stimulated by:
- Tempeh Satay Gao Bao (steamed bun with the widely known crispy meat substitute and spicy Indonesian sauce)
- Fresh Thai rice paper spring rolls with shrimp, cilantro, mint, rice noodles, tomato and cucumber
- Soba Ramen Noodle bowl (scorched tomato stock with ginger and onion, buckwheat noodles
- Stuffed avocado with crayfish
- Gorditas con carnitas (soft shell taco with chicken in a cacao and tomato “mole”)
- Cheesesteak sandwich
- Reuben sandwich (sauerkraut and lamb pastrami)
- Churro’s with salted caramel sauce (Mexican style sweet fritters)
Drink arrangement:
Combine the workshop with a drink arrangement? Click here for the different options
EXTRA
- Ontvangst met cava
- Gepersonaliseerd schort
- Smartphone food fotografie