Ons restaurant & kookstudio leent zich perfect als locatie voor onder andere vergaderingen, kooklessen, feesten, productontwikkeling, (product)presentaties, bruiloften en televisie-opnames.
Zoek je een informele locatie? Een plek waar je een grote keuken tot je beschikking hebt? Een prachtige ruimte op een toplocatie op de Zuidas? Een locatie die ècht verrassend is?

Vraag dan hier meer informatie aan.

HUUROPTIES

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw bijeenkomst? Restaurant & Kookstudio NINE beschikt over een multifunctionele ruimte die zich recht achter het restaurant bevindt. Deze ruimte is uitermate geschikt voor onder andere vergaderingen, kookworkshops, feesten, borrels, trainingen en presentaties. De zaal kan op diverse manieren worden ingedeeld, al naar gelang de wensen en het aantal personen. Onze uitstekende service en aandacht voor smaken tillen welk evenement dan ook naar een hoger level.

Wij beschikken over een beamer, scherm, flipovers en uiteraard goede WI-FI. Neem nu contact met ons op zodat we gezamenlijk de ideale bijeenkomst kunnen arrangeren.

ZAKELIJKE LOCATIEHUUR

Onze sfeervolle multifunctionele kookstudio-ruimte is bij uitstek geschikt voor diverse zakelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie of teamuitje, bij NINE ben je aan het juiste adres. Bij ons is alles net even anders door de uitstekende service, sublieme smaak en ongedwongen sfeer. Maak van zakelijke evenementen tevens een culinair uitstapje!

PARTICULIERE LOCATIEVERHUUR

Niet alleen voor zakelijke doeleinden kan men bij NINE terecht, onze ruimte is ook meer dan geschikt voor een leuk feestje. Vrijgezellenfeest, reünie, trouwfeest, borrels, babyshower, verjaardagen, alles is mogelijk. Daarnaast is het prettige dat de professionals van NINE de organisatie hiervoor op zich nemen waardoor het voor jullie alleen maar genieten is! Loop eens bij ons binnen, dan kunnen we bespreken wat er allemaal mogelijk is en een onvergetelijke dag/avond gaan plannen.